Preprost vodnik za namestitev IPTV na vaš nov Smart TV

Preprost vodnik za namestitev IPTV

Če ste pravkar sklenili naročnino na IPTV in sedaj iščete navodila za namestitev IPTV za vašo pametno televizijo, vam bodo ta na vodnik za namestitev IPTV pomagal. Najprej morate poskrbeti, da je vaš pametni televizijski sprejemnik (recimo da gre za Samsung Smart TV) preko WiFi ali prek mrežnega kabla povezan z vašim usmerjevalnikom. Nato poskrbite, da ste preko televizorja nastavili svoj “Samsung račun” in se vanj tudi prijavili. Sedaj, ko ste pripravljeni in prijavljeni, morate na daljinskem upravljalniku pritisniti gumb za začetek. S tem se prikaže majhna menijska vrstica in se na spodnjem robu zaslona pojavi okno za iskanje.

vodnik za namestitev IPTV

Vodnik za namestitev IPTV na Samsung Smart TV.

Samsung Smart TV IPTV meni

Z daljinskim upravljalnikom boste s tem aktivirali svoj Smart IPTV, to pa vas bo pripeljalo do aplikacije. S pritiskom na OK (na daljinskem upravljalniku), nato izberite namestitev (običajno na vrhu zaslona) in počakajte, da se le ta konča. To praviloma ne bi smelo trajalo predolgo. Ko je aplikacija nameščena, morate ponovno pritisniti OK, da zaženete aplikacijo.

Nastavitev IPTV na Smart TV

Ko zaženete aplikacijo, bopotrebno narediti še sledeče. Ob sklenitvi IPTV naročnine, boste prejeli kodo, ki bo videti približno takšna, kot je ta D5: FF: 73: P2. Posredovana koda, ki jo boste dobili, bo seveda drugačna od našega primera. Ko bo vaša koda aktivirana, boste lahko dodali želene kanale. Imeli boste možnost ogleda najboljših kanalov, ki jih omogoča IPTV in možnost brezplačne “zamrznitve” slike in še nekatere druge bonuse.

Ko boste dodali kanale, kar se ponavadi zgodi zelo hitro, boste morali samo še izklopiti svoj televizor za 2 minuti in ga nato ponovno vključiti. Sedaj vam bodo na voljo vsi kanali in lahko boste uživali ob novi storitvi, saj je storitev IPTV, trenutno ena izmed najboljših opcij, ki je na voljo .

Ta vodnik za namestitev IPTV, vam bo zagotovo pomagal, tudi če imate katero drugo IPTV napravo (sofware) in želite izvedeti, kako namestiti aplikacijo na njej. V kolikora pa vam to ne bo uspelo, pa se boste morali obrniti na svojega ponudnika IPTV storitev.

Morda ti bo všeč tudi...