Prednosti, ki jih prinaša najsodobnejši Nevron IPTV Software

Nevron IPTV Software

Hrbtenica vsake storitve IPTV ali OTT je zanesljiva programska platforma. Takšna programska platforma mora biti tudi enostavna za uporabo in temu primerno tudi varna. Dobra programska oprema IPTV Set Top Box naprave, ni le prilagodljiva in fleksibilna, pač pa mora, ob dostopu do samega STB, omogočati tudi dostop povezljivost z drugimi napravami, kot so pametni televizorji, mobilni aparati ter prenosni in tablični računalniki. Nevron IPTV Software ponuja prav to. Ponuja enega najbolj obsežnih programskih sistemov za IPTV na trgu.

Nevron IPTV Software

Prednosti, ki jih prinaša najsodobnejši Nevron IPTV Software

Na področju TV industrije, videoposnetkov, glasbe, iger in drugih vsebin, ki so namenjene splošnim uporabnikom po vsem svetu, sta prav trga IPTV in OTT, ena od najhitreje rastočih trgov. Zato želijo vsi ponudniki IPTV in OTT, svojim strankam zagotoviti najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Nevron IPTV Software programska oprema za IPTV in OTT, se brez težav poveže s praktično vsemi vrstami IPTV Set top box naprav, je prilagodljiva tudi poslovnim zahtevam in omogoča popoln nadzor nad storitvami.

Prednosti programske opreme Nevron IPTV Software

Ne glede na to, ali ste pravkar pričeli uporabljati IPTV, ali pa gre ste izkušeni uporabnik, želite najboljšo možno programsko opremo. In to po konkurenčni ceni. Nevron IPTV Software ponuja natančno to:

  • modularni, razširljiv programski sistem, ki omogoča, da izberete natančno tiste funkcije, ki jih potrebujete za izgradnjo ali dopolnitev vaše IPTV rešitve,
  • osrednji sistem upravljanja, ki omogoča popoln nadzor in vam omogoča povezavo s katero koli napravo,
  • licenčni program, ki temelji na PPS (Pay Per Success) z majhno začetno investicijo in nizkimi tekočimi stroški.

Če želite najboljšo IPTV  programsko opremo za dopolnitev obstoječih storitev ali kot celovit sistem, bo Nevron IPTV Software ustrezal vsem vašim zahtevam. Nazadnje, gre za uspešnega ponudnika IPTV in OTT (kaj je razlika med IPTV in OTT?*), kar pomeni, da presega pričakovanja svojih strank. Vzporedno pa so pri Nevron-u v celoti pripravljeni tudi na izzive prihodnosti. Z Nevron IPTV Software  je prihodnost zdaj!

Morda ti bo všeč tudi...