Kako za goste ustvariti najboljšo izkušnjo? Za to poskrbi tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem

Kako za goste ustvariti najboljšo izkušnjo? Za to poskrbi tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem

V gostinstvu je poznavanje gostov ključni dejavnik, vse od osebnega stika pa do kompletne izkušnje, ki jo gost doživi. Sodobne digitalne tehnologije, lahko veliko olajšajo gradnjo in vzdržujejo učinkovite odnose z gosti. Povratniki, se pravi stranke, ki se vračajo, so vedno najboljši in najvarnejši vir prihodkov podjetja. Da pa je gost v celoti zadovoljen s storitvijo, je predvsem pomembno tudi občutek udobja v hotelski sobi. Sodobni hotelski gosti pričakujejo, da bo njihova hotelska soba tudi tehnološko na visokem nivoju. In prav za to pomaga poskrbeti tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem.

tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem

Tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem omogoča, omogoča dvosmerno komunikacijo z gosti, že nekaj ​​tednov pred njihovim prihodom na počitnice.

Komunikacija z gosti, že od potrditve rezervacije naprej

Življenje sodobnih popotnikov je nepredstavljivo brez tehnologij. In to, da hotelski menedžment stopi v stik s svojimi gosti, že dolgo pred njihovim prihodom, je danes  nekaj povsem normalnega. Že pred samim prihodom gosta, se lahko z njim začne dvosmerno sodelovanje. Prvi korak v tej komunikaciji, je potrditev rezervacije. Le ta je lahko tudi prilagojena in se osebno naslovi na goste. Takšno sporočilo lahko ob potrditvi rezervacije, vsebuje tudi bistvene informacije o samem hotelu.

tehnološko napreden Nevron Hospitality TV

Tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem omogoča, da že nekaj ​​tednov pred prihodom, gost dobi samodejno e-poštno sporočilo z jasnimi nasveti. Takšno sporočilo lahko vsebuje osnovne informacije o tem, kako najhitreje najti hotel. Preko elektronskih komunikacije je omogočeno tudi prilagajanje ali nadgraditev rezervacije, tako da se vključi tudi bolj kompleksne podatke o nastanitvi in povezave do:

  • možnosti rezervacij dodatnih storitev v hotelu ali v okolici,
  • možnost izbire in nadgradnje sobe;
  • možnost rezervacije aktivnosti v hotelu in okolici in informacije o lokalnih znamenitosti.

Vse to so načini, da se gosti počutijo dobrodošle in cenjene.

Samopostrežni portal ali aplikacija za goste

Samopostrežni portal za goste je odlična priložnost za dodajanje nove dimenzije k standardni hotelski ponudbi. Obstaja veliko gostov, ki se jim zdi zelo lepo, če imajo že pred in med svojim bivanjem, na voljo bogat izbor samopostrežnih možnosti. S tem gost dobi popolno zadovoljstvo s popolnim nadzorom. Poznate kakšen boljši in enostavnejši način za to, kot je samopostrežna aplikacija.

Z uporabo pametnih telefonov, tehnološko napreden Nevron Hospitality TV sistem omogoča:

  • rezervacije dodatnih storitev,
  • plačilo različnih storitev,
  • možnost podaljšanja bivanja,
  • spremembe glede bivanja.

In vse to lahko gost opravi gost popolnoma samostojno.

Komunikacija z gostom po odhodu, pomaga hotelu izkoristiti izkušnje gostov

Komunikacija z gostom, se ne sme prekiniti z njegovim odhodom iz hotela. Namesto tega je potrebno še naprej poskrbeti za njegovo zvestobo, tudi po odhodu. Tehnološko napreden Nevron Hospitality TV poskrbi za elektronsko komunikacijo z gostom po odhodu. Na ta način lahko gost izrazijo svoje zadovoljstvo in opozori na morebitne pomanjkljivosti. Te samodejno ustvarjene informacije se lahko uporabi za informiranje novih gostov na različnih platformah* in preko družabnih omrežij**.

Da je gost razvajen od začetka do konca, mora gostitelj posvetiti ogromno pozornosti podrobnostim. Tukaj je govora o čistosti sob, skupnih prostorov, kopalnic in brisač. Prav čistost igra najpomembnejšo vlogo pri zadovoljstvu gostov. Pravzaprav je po nekaterih raziskavah, celo 59% anketirancev ugotovilo, da so razlog za nezadovoljstvo ali pritožbe, najpogosteje odsotnost higiene prostorov ali dezinfekcija.

Morda ti bo všeč tudi...